Kort om persondataloven – Datatilsynet: …

Persondataloven er hovedloven for, hvornår og hvordan personoplysninger kan behandles. Anvendelsesområde. Persondataloven gælder …

Persondataloven – Wikipedia, den frie …

Persondataloven er en dansk lov som handler om hvornår og hvordan personoplysninger må behandles. Som hovedregel gælder persondataloven for al elektronisk …

Behandlingsregler ·

Persondataloven – Datatilsynet: Forside

Persondataloven indeholder desuden en række nye rettigheder, der skal … De nærmere regler om, hvad der er fritaget for anmeldelse, …

Persondataloven | Gyldendal – Den Store …

Persondataloven, egl. Lov om behandling af personoplysninger, lov, der regulerer registrering af personers data, og hvad man må gøre med disse; trådte i kraft i …

Hvad er persondata? – Forside – Willis

Hvad er persondata? I Persondataloven anvendes betegnelsen “personoplysninger” om persondata, som omfatter enhver form for information om en identificeret eller …

Persondataloven kort fortalt

 · PDF file

Hvad siger loven om datasikkerhed? … modsætning til registerlovene er persondataloven altså ikke begrænset til kun at gælde for registre.

Persondataloven hvad er nyt?

 · PDF file

Persondataloven – hvad er nyt? Den 27. februar 2013 Indhold Behandling af data …

Nedenfor kan du få et overblik over, hvad din …

 · PDF file

Det kan f.eks. være en myndighed, der er blevet pålagt at behandle personoplysninger eller en arbejdsgiver, … hvad der udgør et samtykke i forbindelse med

Christina Olsen: IT – Persondataloven

Persondataloven 1) Hvem er omfattet af denne lov? Persondataloven gælder både for private virksomheder, foreninger og organisationer og for alle offentlige myndigheder.

Persondataloven – Advokat hjælp og …

Persondataloven. Persondataretten er såvel i Danmark som i resten af Europa et ekstremt interessant område. Området er bundet tæt sammen med teknologiens …